Контакт Инфо

Доколку имате прашања или идеи кои сакате да ги споделите со нас, пратете ни порака. За информации и специфични детали, Ве молиме посетете во Нашите простории или на телефон.

Адреса: ул.4 бр.19 Батинци 1050 Скопје, Македонија

Контакт Телефон

02 277 4407

Email

info@vato.com.mk

Контакт Форма