ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА СТРАНАТА НА ВАТО

Ние ја разбираме важноста за иновации и професионализам.

Квалитетен пристап кон идеална изведба на објекти и работи во градежништвото…

ВАТО е компанија која тековно ги следи модерните принципи на работа, реализација и едукација.

Современите процеси и механизација се само дел од технолошкиот напредок што го имплементираме во нашето работење во градежната индустрија.

Нашиот стручен кадар има за цел да спроведе експедитивна работа од највисок квалитет, истовремено залагајќи се за импактот врз животната средина и корисниците.

image
Имаме Визија , Можност и Цел за Реализација

Експертиза, дисциплина и прецизност.

Поседуваме сопствени Каменоломи и Асфалтна База за извршување на најсложените проекти.

Изградени Улици и Патишта

80%

Станбено-деловен Простор

70%

Проекти

90%